WAT IS DE PROCEDURE VOOR HET SCANNEN VAN UW COMPUTERSYSTEEM IN VEILIGE MODUS MET NORTON?

Norton is een zeer eenvoudig te gebruiken antivirus programma.Er worden enkele technische termen genoemd in de software, maar ze zijn niet zo moeilijk om je hoofd te wikkelen.Er zijn echter mensen die de betekenis van een bepaald kenmerk niet snappen,of als ze dat wel doen,begrijpen ze niet hoe ze het moeten gebruiken. Hetzelfde geldt voor de functie Scannen in veilige modus,die sommige Norton-gebruikers een beetje moeilijk vinden om te gebruiken.Dus als u een van hen bent,aarzel dan niet om ons Norton-klantenservice nummer te bellen en om hun advies te vragen.
 
Veilige modus is een Windows-opstartoptie die Windows start zonder dat er opstartprogramma's of stuurprogramma's nodig zijn. Als u worstelt met malware die uw apparaat op enig moment kan beschadigen,start u gewoon op in de veilige modus om te voorkomen dat de malware start met Windows. Daarna kunt u met Norton een antivirusscan uitvoeren om de infectie te verwijderen terwijl deze niet actief is.
 
Als u hulp nodig heeft bij een van de procedures, neem dan onmiddellijk contact op met onze Norton-klanten ondersteuning. Ons team zal u zeker de juiste begeleiding bieden,samen met andere noodzakelijke kennis.
 
STAPPEN OM HET COMPUTERSYSTEEM IN VEILIGE MODUS TE SCANNEN
 
1. Klik op de Start-optie op het scherm.
2. Klik vanaf daar op de knop Opnieuw opstarten.
3. Blijf op de F8-toets drukken terwijl uw computer opstart,totdat u het opstartmenu ziet.
4. Selecteer de optie Veilige modus in het opstartmenu met de pijltjestoetsen.
5. Druk op Enter.
6. Log in op uw systeem met uw beheerdersaccount.
7. Dubbelklik op het Norton Antivirus-pictogram.
8. Klik op de knop'Ja'om een antivirusscan uit te voeren.
 
Als Norton een probleem detecteert,gebruikt u de knoppen in het waarschuwingsvenster om de malware te verwijderen,repareren of in quarantaine te plaatsen. Voel je vrij om in zulke moeilijke tijden advies in te winnen van onze Norton antivirus bellen .
 
Dit is de gemakkelijkste oplossing die u kunt volgen zonder dat u professionele hulp nodig heeft. Als het u echter niet helpt,kunt u altijd contact opnemen met ons Norton technische serviceteam via e-mail,telefoon of live chat ondersteuning.
 
Omdat onze technici 24/7 werken om de technische problemen van hun klanten op te lossen,kunt u op elk moment contact met hen opnemen en zij zullen er meteen zijn om ze op te lossen.

originele bron